Zonnige Zeilvakanties
4-jachten.jpg

Flottielje Griekenland vanuit Levkas

Flottielje zeilen in het sprookjesachtige gebied van Levkas

Het zeilgebied Levkas in de Ionische Zee is sprookjesachtig mooi. De bewoonde en onbewoonde eilandjes in het smaragdgroene heldere zeewater zijn een onuitputtelijke bron voor verkenningstochten. Ervaar de haast magische aantrekkingskracht van Levkas.
Door de vele eilanden en het vasteland is het zeilgebied goed beschut. Daardoor is er minder golfslag wat het zeilen comfortabel maakt. Niet verwonderlijk dus dat dit één van de populairste zeilgebieden is.
Niet alleen op zeilgebied is Levkas een juweeltje. De talrijke havenplaatsjes zijn overzichtelijk en idyllisch. Dolfijnen laten zich regelmatig zien en zwemmen speels rondom je zeiljacht.
Geniet van de prachtige natuur en beleef de Griekse gastvrijheid van de plaatselijke bevolking. Met flottielje zeilen in Griekenland vanuit Levkas is er iedere dag wel wat te beleven.

Ideale gezinsvakantie

Flottielje zeilen Levkas is voor gezinnen met kinderen een ideale zeilvakantie bestemming. Het is een fantastische plek om kennis te maken met Griekenland, de gastvrije Grieken, hun heerlijke keuken en hun rijke cultuur.
Zeker tijdens de zomervakantie komen zeil minnende gezinnen naar Levkas voor een flottielje. Kinderen sluiten nieuwe vriendschappen en spelen samen op en rond de zeilboot in het aangename zeewater. Op Levkas zelf is ook van alles te beleven voor jong en oud.

Vraag nu een offerte aan of lees verder voor meer informatie over flottielje Griekenland vanuit Levkas

Typisch in Levkas gebied:

  • Rijk eilandengebied
  • Overzichtelijke zeilafstanden
  • Schilderachtige baaien
  • Kleine strandjes met helder zwemwater
  • Ideaal gebied voor gezinnen met kinderen
  • Ruime keuze aan ankerbaaitjes
  • Geen havenkosten
  • Wind: 2- 5 Bf
  • dagafstanden: 5– 20 Nm

Vertrekhaven Levkas Stad

Levkas stad ligt op circa 20 taximinuten van het vliegveld Preveza. De marina is goed toegerust met restaurants, koffiebars en een supermarkt voor proviandering. Je wandelt vanuit de marina zo het stadje binnen. Het is er levendig met winkeltjes, terrassen, taveernes en souvenirshops. Een prachtige stad om je flottielje Griekenland te starten.

Het weer in zeilgebied Levkas

Het zomerklimaat in Levkas is net als de rest van Griekenland bijzonder stabiel. Bijna een garantie voor een zonnige zeilvakantie. Ook ’s nachts zijn de temperaturen aangenaam.
Qua wind is Levkas het rustigste zeilgebied van Griekenland. Gedurende de ochtend trekt de wind aan tot windkracht 4 à 5. ’s Avonds gaat de wind weer liggen en ’s nachts is het bladstil.
In de zogeheten “Meltemi”-tijd in juli en augustus kan er een stevig noorden wind waaien. 

Flottieljedata vertrek vanuit Levkas

Alle flottielje vertrekdata van Zeilnet

Laat u overtuigen van onze klantvriendelijkheid en kwaliteit van onze diensten en zeiljachten. Lees verhalen en reisverslagen van andere enthousiaste en tevreden vakantievierders die voor Zeilnet kozen.

Vragen? Neem gerust contact op met ons of boek direct een geweldige Zeilnet zeilvakantie